Skip to main content
search
0

در توسعه اپلیکیشن‌ها، از تنظیم‌کننده‌های محصول گرفته تا بازی‌های MMO، انتخاب سبک گرافیکی مناسب می‌تواند به شدت بر انتقال محتوا تأثیر بگذارد. برای مثال، در تجسم محصولات، فتورئالیسم به کاربران امکان می‌دهد تا بدون کوچک‌ترین فاصله‌ای با واقعیت محصول را مشاهده کنند. از سوی دیگر، یک کتاب کودکانه با واقعیت افزوده نیاز به انیمیشن‌های کارتونی جذابی دارد که بتواند بیننده را به دنیای جادویی خود بکشاند.

در این مقاله از بلاگ‌متا استودیو به بررسی سبک‌های اصلی در هنر سه‌بعدی می‌پردازیم و بیان می‌کنیم که هر سبک چگونه می‌تواند به بهینه‌سازی پروژه‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف کمک کند. این سبک‌ها شامل: رئالیسم، فتورئالیسم، رئالیسم خیالی، انیمیشن کارتونی، انیمه و کلاژ می‌باشند.

اگر به دنبال آموزش مکس (3dmax) در مدل‌ سازی سه بعدی هستید، می‌توانید از انواع آموزش‌های رایگان و دوره‌های یادگیری بلندر در متا استودیو استفاده کنید.

رئالیسم

گرافیک رئالیستی تلاش می‌کند تا جهان اطراف را به شکلی که ما در زندگی واقعی می‌بینیم، بر بستر دیجیتال بازسازی کند. این به‌این معنی نیست که تمرکز بر تولید چهره‌های انسانی دقیق و پردازش سنگین باشد؛ بلکه هدف ایجاد فضایی با حس و حال واقع‌گرایانه است.

گرافیک رئالیستی برای شبیه‌سازی‌ها، آموزش‌ها و برخی از بازی‌ها ایدئال است.اگر به عنوان یک طراح سه بعدی یا توسعه‌دهنده قصد دارید محصولی را برای طیف گسترده‌ای از کاربران با سخت‌افزارهای متنوع ارائه دهید، گرافیک رئالیستی با انیمیشن‌های دقیق و محتوای با کیفیت می‌تواند تجربه‌ای راضی‌کننده و واقعی برای کاربران ایجاد کند.

فتورئالیسم

فتورئالیسم مانند رئالیسم به دنبال نمایش جهان به همان صورتی که در واقعیت تجربه می‌شود است، اما این کار را به سطحی بسیار بالا و به شکل تصاویر نزدیک به عکاسی واقعی می‌برد. در صورتی که فتورئالیسم به درستی انجام شود، یک تصویر دیجیتالی و یک عکس واقعی تقریبا قابل‌تشخیص نیستند.

در انیمیشن، دستیابی به فتورئالیسم کامل هنوز چالش‌برانگیز است، چرا که سخت‌افزار‌های فعلی نمی‌توانند به صورت کامل از آن پشتیبانی کنند. با این حال، برخی از بازی‌ها برای پلتفرم‌های PC در حال نزدیک‌شدن به این سطح هستند. 

برای مثال در زمینه‌ معماری، فتورئالیسم قدرت بیشتری دارد. مشتریان معمولاً قبل از هزینه‌کردن، نیاز دارند که تصویری واضح از محصول، ملک یا فضای داخلی داشته باشند؛ اینجاست که فتورئالیسم به کمک می‌آید و با نمایش دقیق محصولات به کاربران، تجربه‌ای واقعی‌تر را فراهم می‌کند.

رئالیسم خیالی (فانتزی، علمی‌تخیلی، استیم‌پانک)

رئالیسم خیالی، سبکی است که بیشتر در بازی‌های فانتزی، علمی‌تخیلی و استیم‌پانک استفاده می‌شود و به ایجاد جهانی با موجودات، نژادها و محیط‌هایی می‌پردازد که در دنیای واقعی وجود ندارند اما به شکلی رئالیستی نمایش داده می‌شوند. هدف در این سبک، این است که دنیای بازی به گونه‌ای طراحی شود که بازیکنان با وجود تخیلی بودن، به آن باور داشته باشند.

این سبک بیشتر در صنعت بازی‌های کنسولی، PC و VR/AR/MR مورد استفاده قرار می‌گیرد و هدف ایجاد تجربه‌ای جذاب و منحصر به فرد برای بازیکنان است. ورگیمینگ (VAR Gaming)، بخشی از بازی‌های رومیزی که شامل فیگورهای کوچک و مجسمه‌های مینیاتوری است، با استفاده از پرینت سه‌بعدی امکان ساخت مدل‌های دقیق و زیبا را به تیم‌های هنری می‌دهد.

کلاژ

کلاژها به طور سنتی از ترکیب رسانه‌های مختلف هنری مانند جوهر، کاغذ و … استفاده می‌کنند تا آثار هنری با حسی خاص و بافت‌های مختلف خلق کنند. این روش به دلیل ویژگی‌های بافت‌دار خود می‌تواند حتی از برخی سبک‌های دیجیتال نیز واقعی‌تر به نظر برسد.

این سبک برای محصولات مخصوص کودکان، مانند بازی‌ها، تولیدات آموزشی یا تبلیغات و همچنین بازارهای ایندی هیپستر بسیار مناسب است. در بازی‌ها، کلاژها برای بازی‌های دوبعدی یا پازلی که صحنه‌ها بیشتر به‌عنوان آثار هنری جذاب در نظر گرفته می‌شوند، کارآمد هستند. برای بازی‌های آموزشی، کلاژها پس‌زمینه‌ای مناسب و جذاب ایجاد و به جلب نظر مخاطبان کمک می‌کنند.

انیمیشن کارتونی

اصطلاح کارتونی به معنای رویکردی غیرواقع‌گرایانه و تا حدودی فانتزی در گرافیک است. این سبک می‌تواند شامل هرچیزی از سبک شناخته‌شده‌ی World of Warcraft تا گرافیک بازی Borderlands باشد.

بزرگ‌ترین مزیت این سبک آن است که به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا فضای منحصربه‌فردی را برای کاربران خلق کنند. به طور کلی، این سبک برای بازی‌ها، انیمیشن‌ها و محتواهای آموزشی گیمیفای‌شده ایده‌آل است. این سبک به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا به دور از چارچوب‌های معمول و تکراری، فضایی خاص و خلاقانه ایجاد کنند.

انیمه

انیمه که در ژاپن شکل گرفته، یکی از شناخته‌شده‌ترین سبک‌های انیمیشن در سراسر جهان است. ویژگی بارز این سبک، اجزای چهره‌ی اغراق‌شده و حالات احساسی چهره است که به‌سرعت در سراسر جهان طرفداران زیادی پیدا کرده است.

انیمه می‌تواند به‌عنوان سبک بصری در بازی‌ها، بخشی از کمپین‌های تبلیغاتی منطقه‌ای یا مخاطب‌محور یا برای اپلیکیشن‌های آموزشی استفاده شود. بزرگ‌ترین مزیت انیمه در تمام این کاربردها، حس منحصربه‌فرد و شخصیت متمایزی است که به محتوا می‌بخشد.

در پایان، توصیه تیم‌متا استودیو به شما این است که اگر به این حوزه علاقه‌مند هستید، با آموزش‌های پایه‌ای بلندر شروع کنید. یادگیری بلندر به شما امکان می‌دهد تا بتوانید به کسب درآمد دلاری فکر کنید. 

محمد

من محمدم، علاقه‌مند به خلق کردن! فرقی نمی‌کنه که خلق یک متن باشه یا خلق یک تصویر، من صرفا به تغییری که از پس یک مفهوم تازه ایجاد می‌شه عشق می‌ورزم، تغییری که از جنس تجربه، پیشرفت و حرکت رو به جلو است...

Leave a Reply

Close Menu

@3dmetastudio